ارزیابی خواص آنتی‌اکسیدانی و آنتی رادیکال‌های آزاد عصاره‌های به‌دست آمده از هسته انار (Punica granatum L.)

شادی بصیری

دوره 15، شماره 2 ، شهریور 1393، ، صفحه 63-76

https://doi.org/10.22092/erams.2014.102174

چکیده
  در این پژوهش عصارة هستة انار با شش حلال با درجات مختلف قطبیت استخراج شد.  بازده استخراج، ظرفیت آنتی­اکسیدانی و احیاکنندگی، توانایی به دام انداختن رادیکال‌های آزاد، ارزیابی تأثیر آن بر مقاومت حرارتی و شرایط اکسیداسیون روغن بدون آنتی­اکسیدان سویا به­عنوان یک سیستم مدل غذایی به­صورت آزمایش فاکتوریل و در قالب طرح کاملا تصادفی ...  بیشتر